Trainers bij Hardlopen Weesp

Professionele trainers

Hardlopen Weesp werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 •  

  Duursporten doe ik graag. Tijdens mijn middelbare school heb ik de “running bug” opgelopen. Ik ben toen begonnen met kleine rondjes in de buurt, wat ik langzaam heb opgebouwd om voor het eerst te kunnen deelnemen aan de halve marathon van Egmond. Tijdens mijn studietijd heb ik naast het hardlopen, het fietsen ontdekt. Wat begon met kleine rondjes en de Joop Zoetemelk Classic, heb ik uiteindelijk uitgebouwd naar La Marmotte en Les Trois Ballons.


  Na meerdere wedstrijden gelopen en gefietst te hebben, werd de volgende uitdaging om te trainen voor een triathlon. Het begon met een halve in Almere, waarna het zaadje is gepland voor een hele, die ik in 2019 heb weten te volbrengen. Sindsdien hangt de focus van mijn training af van het doel (van de marathon van Rotterdam tot het fietsen van de Climate Challenge), maar ik ben veel blijven sporten.


  En nu is het tijd om te proberen mijn plezier in duursport over te brengen op anderen. Na een aantal
  jaren bij Hardlopen Amsterdam getraind te hebben, waarin ik veel plezier heb gehad in het samen
  trainen, wil ik dit in Weesp opstarten. Sluit jij aan?

   

  Rooster