Trainers bij Hardlopen Weesp

Professionele trainers

Hardlopen Weesp werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Hoi! Mijn naam is Arjan!

  Na jaren volleybal te hebben gespeeld overgestapt op het hardlopen. Begonnen als loper met een beginnrscursus en het plezier in lopen daar opgepakt. Na het volgen van looptrainers cursus bij de Atletiek Unie nu al een aantal jaren actief als trainer. Ik verzorg trainingen voor beginners en wat meer gevorderden.


  Met de duinen als "achtertuin" is het altijd een plezier te trainen of een training te geven. En bij mij is de thee/koffie na de training net zo belangrijk als de Warming Up, techniek en het lopen!

  Tot snel bij mijn training!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 •  

  Duursporten doe ik graag. Tijdens mijn middelbare school heb ik de “running bug” opgelopen. Ik ben toen begonnen met kleine rondjes in de buurt, wat ik langzaam heb opgebouwd om voor het eerst te kunnen deelnemen aan de halve marathon van Egmond. Tijdens mijn studietijd heb ik naast het hardlopen, het fietsen ontdekt. Wat begon met kleine rondjes en de Joop Zoetemelk Classic, heb ik uiteindelijk uitgebouwd naar La Marmotte en Les Trois Ballons.


  Na meerdere wedstrijden gelopen en gefietst te hebben, werd de volgende uitdaging om te trainen voor een triathlon. Het begon met een halve in Almere, waarna het zaadje is gepland voor een hele, die ik in 2019 heb weten te volbrengen. Sindsdien hangt de focus van mijn training af van het doel (van de marathon van Rotterdam tot het fietsen van de Climate Challenge), maar ik ben veel blijven sporten.


  En nu is het tijd om te proberen mijn plezier in duursport over te brengen op anderen. Na een aantal
  jaren bij Hardlopen Amsterdam getraind te hebben, waarin ik veel plezier heb gehad in het samen
  trainen, wil ik dit in Weesp opstarten. Sluit jij aan?

   

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • In mijn jeugd ben ik al begonnen met hardlopen, naast andere sporten. En tot de dag van vandaag vind ik het leuk. Ruim 15 jaar geleden heb ik de opleiding Looptrainer gedaan bij de Atletiekunie en sindsdien geef ik met heel veel plezier trainingen: van beginners tot marathon lopers. Belangrijk vind ik dat ‘mijn’ lopers plezier hebben en zichzelf uitdagen. En daar help ik ze graag bij.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Volgt

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 •  

  Hallo!

  Ik ben Marije (38) en heb een liefde voor lopen. Rond mijn 25e liep ik mijn eerste rondje Vondelpark (inc vele wandelpauzes) inmiddels staat de teller op 7 marathons. Ook al geniet ik enorm van lange duurlopen langs de Vecht, een kort rustig rondje door het prachtige historische centrum van Weesp geeft me net zoveel voldoening.

  Hardlopen betekent voor mij veel meer dan alleen fit blijven. Het zorgt ervoor dat ik met een positieve mindset in het leven sta. Ik loop, ook als ik echt geen zin heb omdat ik simpelweg weet dat ik me na afloop altijd beter voel. Het geeft me rust, ruimte om te reflecteren en maakt me vrolijk. Daarnaast hou ik van het koekje naast de koffie en het kaasje naast het glaasje wijn. Door hardlopen onderdeel te maken van mijn levensstijl houd ik dit mooi in balans.

  In het dagelijks leven ben ik werkzaam als coach en consultant op het gebied van vitaliteit binnen het bedrijfsleven.

  We leven in een maatschappij waarin we veel van onszelf en elkaar verwachten. We zitten veel in ons hoofd en veel minder in ons lichaam. Hardlopen brengt dit weer in balans! De afgelopen jaren heb ik mij naast het geven van reguliere hardlooptrainingen dan ook gespecialiseerd in Mindful Running en Running Therapie. Hierin staat bewust en ontspannen lopen zonder druk om te presteren centraal. Zeker als je net begint met hardlopen is dit een fijne manier om kennis te maken met deze fantastische sport.

  In mijn trainingen staat plezier en uitdaging centraal. Uiteraard zal ik jou proberen te motiveren om het beste uit jezelf te halen maar dit mag nooit ten koste gaan van het plezier in het lopen. Hier houd ik altijd rekening mee door goed te kijken naar jouw uitgangspositie en te luisteren naar wat voor jou belangrijk is!

  Ik hoop je snel te zien.

   

  Sportieve groet,

  Marije

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Het is nog niet zeker wie deze training gaat geven. 

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.