De 45e TCS Amsterdam Marathon

Voor velen zal het een moment van opluchting geweest zijn. Vorige week werd dan eindelijk duidelijk dat ook de marathon van Amsterdam door zal gaan. Eerder werd er al groen licht gegeven voor marathons van Leiden, Rotterdam en Amersfoort. Maar de hoofdstad heeft nu ook officieel groen licht gekregen.

Het hoge woord is eruit! De 45e TCS Amsterdam Marathon gaat definitief door

Voor velen zal het moment van opluchting geweest zijn. Vorige week werd dan eindelijk duidelijk dat ook de marathon van Amsterdam door zal gaan. Eerder werd er al groen licht gegeven voor de marathons van Leiden, Rotterdam en Amersfoort. Maar de hoofdstad heeft nu ook officieel groen licht gekregen!

Wij zijn enorm blij voor alle deelnemers, die in aanloop naar de marathon lange tijd in twijfel hebben gezeten. Alle kilometers zijn gelukkig niet voor niets geweest en iedereen kan op zondag 17 oktober met een gezonde dosis energie aan de start verschijnen voor alweer de 45e editie van de Amsterdam Marathon.

Ook bij onze eigen lopers zat de twijfel er goed in. De hele zomer hebben we samen tijdens de duurloop uitjes op zondag veel kilometers gemaakt over strand en door duingebied. Twee weken geleden liepen we nog 35 kilometer over de Houtribdijk. Ook wel bekend als de dijk Enkhuizen-Lelystad.

De lopers van Hardlopen Amsterdam zijn er in ieder geval klaar voor. Het taperen is begonnen. Over minder dan 3 weken is moment na een jaar afwezigheid daar. Samen met onder andere Michel Butter, Björn Koreman en tienduizenden andere deelnemers wordt in het weekend van 17 oktober gefinished in het schitterende Olympisch Stadion.

Hardlopen Amsterdam wenst iedereen een voorspoedige wedstrijd! Veel trainers, loopmaatjes, familie en vrienden zullen op de route klaarstaan om jullie aan te moedigen. Vergeet niet je HA shirt aan te trekken om herkend te worden!

Inschrijven TCS Amsterdam Marathon nog mogelijk tot en met 3 oktober

Heb je gewacht op meer duidelijkheid rondom het evenement en wil je toch nog meedoen met de 8 km, halve marathon of de hele marathon? Inschrijven kan nog t/m zondag 3 oktober op tcsamsterdammarathon.nl.

tcs amsterdam marathon gaat door

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Running Bootcamp is echt super leuk!

Claire over Running Bootcamp: “Running Bootcamp is super leuk! Tussen het hardlopen door werken aan je spierkracht!! Heerlijk na een stressvolle dag op werk.”

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.